Bakteriális rázó inkubátor

Bakteriális rázó inkubátor

Baktérium-inkubátor Összefoglaló: A terméket környezetvédelmi, higiéniai járvány megelőzésére, kábítószer-ellenőrzésre, növényi állatokra és vízi termékekre stb. Használják, amelyeket tudományos kutatóintézetekben, főiskolai és gyártási osztályokban alkalmaznak. Ez egy speciális ...
Csevegj most

Termék részletek

Bakteriális inkubátor  

图片55_副本.jpg


Összefoglaló:
A terméket a környezetvédelem, a higiénés járvány megelőzésére, a kábítószer-ellenőrzésre, a növényi állatokra és a vízi termékekre stb. Használják, amelyet tudományos kutatóintézetekben, főiskolákban és gyártási osztályokban alkalmaznak. Speciális állandóhőmérsékletű berendezés víz analizálásához, BOD teszteléshez, baktériumok termesztéséhez és tárolásához, penész és mikroorganizmus, növénytermesztés és vetőmag-teszteléshez.


Jellemzők:
Humanizációs tervezés:
Számos adatsor látható egy nagy LCD képernyőn. A kezelőfelület könnyen érthető és kezelhető. (standard felszerelt)
A tükör rozsdamentes acél kamra, félköríves sarkok a könnyebb tisztítás érdekében, és a polcok közötti helyet a felhasználó állíthatja be.
Fel kell vállalni a Világvédelmi Környezetvédelmi Kezdeményezést. Használjon 134a, 406a CFC-mentes hűtőközeget, hatékony és energiatakarékos. ("F" típus)
A szekrény bal oldalán lévő, 25 mm / 50 mm átmérőjű vizsgálati lyuk megkönnyíti a kísérleti manipulációt és a hőmérsékletmérést. (választható)

Hot Tags: bakteriális rázó inkubátor, beszállítók, gyártók, testreszabott, vásárlási kedvezmény

Vizsgálat

You Might Also Like