Mi a vákuumszivattyú a forgó párologtatóhoz?

- Jul 15, 2019-

A rotációs elpárologtatók a vegyi laboratóriumokban használt szokásos berendezések, amelyeket vákuumszivattyúval együtt kell használni. A rotációs bepárlót elsősorban szerves oldószerek desztillálására használják. Az általános vízszivattyúnak és az olajszivattyúnak nincs korrózióállósága. Használati idő elteltével a vákuumszivattyú belsejét a szerves oldószerrel illékony gáz károsítja. Javasoljuk, hogy válasszon korrózióálló membránt. Szivattyú.


A korrózióálló membrán vákuumszivattyú belső alkatrészei jó korrózióállóságú PTFE anyagból készülnek. Például az állandó korrózióálló membránszivattyú belső és gázérintkező részei PTFE-ből készülnek, a külső burkolatot és a kapcsolót korróziógátló kezeléssel is kezelik.


A korrózióvédelem mellett ajánlott a vákuumszivattyúk a puffer előtti palackokkal. A puffer-palackok megakadályozzák, hogy a folyadékok közvetlenül lecsapódjanak a vákuumszivattyúba. A vákuumszivattyúba történő közvetlen befecskendezés károsíthatja a vákuumszivattyút, így a puffer palack kiváló. Védje a vákuumszivattyút. Ajánlott a membránszivattyú tartása. Ez a típusú vákuumszivattyú vákuummérővel és vákuumszabályozó szeleppel van ellátva a puffer palackon kívül, amely könnyen beállíthatja a vákuumszintet.

2XZ-4 02